• Дистанційно, з будь якої точки світу!

Дзвоніть: +48 880 202 034

Приходьте: м. Варшава, Польща

Ліцей відновлює свою роботу в онлайн форматі

Шановні батьки!  З 1.09.2022 Ліцей Ольги Макаренко відновлює свою роботу в онлайн форматі. Відкриваємо набір в 1-4 класи дистанційної школи! 

Ми намагаємось задовільнити потреби усіх наших існуючих та майбутніх учнів, тому розробили декілька форматів онлайн навчання.

Пакет Максимальний

Всі предмети за програмою української школи, живі уроки з вчителем в першій чи другій половині дня- за вибором. По закінченню дитина отримує документи державного зразка.

Пакет Оптимальний

Основні предмети за програмою української школи (читання + українська мова інтегрований курс, математика, англійська, навколишній світ). Живі уроки з вчителем в першій чи другій половині дня. Інші предмети дитина вивчає самостійно за нашими матеріалами. Атестаційні роботи. По закінченню курса дитина отримує документи державного зразка.

Пакет Репетиторський

Якщо ваша дитина вчиться за кордоном, але ви хочете, щоб вона опановувала основні предмети за програмою української школи, цей пакет для вас.
Читання, українська мова, математика, англійська- живі уроки з вчителем у другій половині дня.
Без документів державного зразка.

Сімейне навчання

Самостійне навчання за нашим планом, електронними підручниками, доступ до інших навчальних матеріалів, атестаційні роботи щомісяця обо щосеместра – на вибір. По закінченню дитина отримує документи державного зразка.

Экстернат

Самостійне навчання за нашим планом, елктронні підручники, 2 атестації на рік.
По закінченню дитина отримує документи державного зразка.

Більш детальна інформація в розділі "Формати навчання", за телефоном або через форму зворотнього зв'язку

Чекаємо на вас!